Buscar
  • julencreatius

La nostra web, un objectiu d’estar en xarxes.

Algunes empreses volen estar a les xarxes pel simple fet de ser una moda, una eina, perquè hi és la competència... És una elecció important pel que tots ja sabem de que important poden ser les xarxes dins l'estratègia comercial. Però aquesta passa va precedida de 5 qüestions que com a mínim les hauríem de tenir en compte.


La primera és la que fa referència a la necessitat de definir els objectius, la raó per la qual es vol estar a les xarxes com per exemple visites a la nostra web.


L'empresari ha de saber definir la seva situació, el que passa al voltant de la marca, l'empresa, el sector i sobretot cap on vol anar. Una tercera qüestió és definir molt bé el seu target i a qui ens dirigim per seguir avançant cap al posicionament que desitgem per enfocar millor la nostra comunicació. Finalment hem de definir l'estratègia i activar-nos.


L'avantatge més clar de les xarxes socials és que, quan les usem per a compartir contingut útil i rellevant, són una font de trànsit bastant interessant que s'incrementarà en la mesura en la qual els seguidors creixen. Aquesta manera de difondre el contingut ens ajuda a fer que més persones puguin accedir a ell, el puguin compartir i puguin fer que la teva marca o negoci arribi a més persones. En definitiva atrauen trànsit al teu web, ja que els comentaris i entrades en les xarxes socials solen generar interès en els seguidors que acaben per visitar la teva pàgina web per a ampliar la informació. A conseqüència d'això, les possibilitats de captar nous clients augmenten.


La web s'ha convertit en un vertader "portaavions" on tot allò que es fa, com es fa i qui ho fa està recollit amb un disseny pensat perquè l'usuari arribi on ha d'arribar, a la compra o la sol·licitud de la informació. Necessitem tenir-ho tot actualitzat, saber quines són les prioritats a comunicar del moment i tenir una activitat comunicativa per mostrar tendències o novetats dignes de ser compartides.La web, en món del Social Media, té més importància que mai perquè és com anar fent publicitat d'un museu i les seves obres i no tenir-lo preparat per les visites, la decepció i la frustració donen peu a compartir-ho a les xarxes amb el que això té de negatiu per a la imatge de l'entitat.


Per tant hem de saber construir l'estratègia en xarxes partint de la idea que necessitem tenir les exposicions del museu a punt o el portaavions navegant amb totes les seves aeronaus a punt per enlairar. Que cada un agafi l'exemple que el que més identificat se senti.

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo