Buscar
  • julencreatius

Xarxes socials i pimes


La grandària sí que importa. Una empresa petita o mitjana necessita més que mai el suport de la comunicació digital. Aquest aparador i altaveu representen 100 cavalls de força que se sumen a moltes altres variables en el llarg i dur camí cap a la consecució d'objectius empresarials.

Les xarxes socials han nascut per cobrir una necessitat tan elemental com és la d'estar interconnectats. El marc social va ser la primera gran passa i, amb els anys, les marques i la publicitat van veure com era d'important poder contar històries del que fan i com ho fan. En definitiva un escenari idoni per publicitar-se d'una altra manera i un cost molt més baix.

Les possibilitats d'interacció de les empreses amb els seus potencials clients són molt amples i poden anar des de mantenir un contacte bàsic fins a la promoció, informació o coneixement de mercat. La possibilitat de poder-se registrar com seguidors sempre permet tenir una comunicació no invasiva i més focalitzada cap a les necessitats reals dels seguidors. Es poden conèixer les inquietuds, segmentar el mercat i, amb el coneixement que es té, proposar nous serveis o productes. Aquests seria l'escenari previ a la creació d'una botiga en línia, tenim un entorn receptiu que ens han proporcionat les xarxes socials creades i gestionades correctament donen ales a la comercialització digital. Ara bé no tot són camins de roses. No gestionar bé una xarxa social pot generar frustració perquè s'ha creat falsament una expectativa falsa al consumidor.


Les petites i mitjanes empreses de Mallorca tenen davant seu la possibilitat de poder donar a conèixer molts dels serveis i productes que fan i, és sens dubte, el camí més directe i econòmic a l'hora de convèncer al consumidor final. És el moment de fer la passa. Tot canvia i les decisions finals impliquen conèixer experiències d'altres i secrets del producte que volem comprar. Aquí hi ha el gran paper que juguen els avui anomenats mitjans de difusió digital. Pimes, comencem?

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo